FINAL FANTASY XV PS4 PKG + all DLCs

Post Reply
Xneal01
Posts: 9
Joined: Wed Aug 15, 2018 3:07 pm

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by Xneal01 »

eviljin wrote:
Wed Aug 15, 2018 4:50 pm
Akuma360 wrote:
Mon Aug 13, 2018 6:53 pm
got the same problem, shouldnt there be dlc fpkg´s too?
The dlc fpkg is in the zippy links. Gave error when installing though.

If anyone successfully installed the Royal Pack DLC, please shine us some light.
https://youtu.be/wjEaxXKxd9U
Fixed my problem
wakabayashy
Posts: 6
Joined: Fri Aug 17, 2018 12:54 pm

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by wakabayashy »

hi there

first of all, big thanks to Cronos for all those upload!

I've tried your trick and it gives me error :
ERROR 3
there apperas to be an issue with your update pkg. Are you sure its a fake pkg ?

how have you do to merge it ?
User avatar
Cronos
Site Admin
Posts: 6895
Joined: Tue Nov 07, 2017 11:24 pm
Location: Canada
Contact:

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by Cronos »

wakabayashy wrote:
Sun Aug 19, 2018 4:41 pm
hi there

first of all, big thanks to Cronos for all those upload!

I've tried your trick and it gives me error :
ERROR 3
there apperas to be an issue with your update pkg. Are you sure its a fake pkg ?

how have you do to merge it ?
use pkgmerge
wakabayashy
Posts: 6
Joined: Fri Aug 17, 2018 12:54 pm

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by wakabayashy »

sorry I did not express myself well

my question is the update not working when I install it, it give me error like other guys, but the Xneal01 said he has manage to install it with the tools, I've tried this tools but I'm giving error like decribed below
Xneal01
Posts: 9
Joined: Wed Aug 15, 2018 3:07 pm

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by Xneal01 »

wakabayashy wrote:
Mon Aug 20, 2018 5:03 pm
sorry I did not express myself well

my question is the update not working when I install it, it give me error like other guys, but the Xneal01 said he has manage to install it with the tools, I've tried this tools but I'm giving error like decribed below
Follow the instructions carefully it really works on me.
wakabayashy
Posts: 6
Joined: Fri Aug 17, 2018 12:54 pm

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by wakabayashy »

thx for help but I follow exactly and how it throws me :

ERROR 3
there apperas to be an issue with your update pkg. Are you sure its a fake pkg ?

can you upload your update please ?
true dark knight
Posts: 4
Joined: Wed Aug 22, 2018 8:33 am

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by true dark knight »

thanx a lot man.

is ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs really work?

can somebody confirm that?
Xneal01
Posts: 9
Joined: Wed Aug 15, 2018 3:07 pm

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by Xneal01 »

true dark knight wrote:
Wed Aug 22, 2018 2:01 pm
thanx a lot man.

is ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs really work?

can somebody confirm that?
I do :-D
eviljin
Posts: 4
Joined: Mon Aug 13, 2018 6:32 pm

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by eviljin »

Xneal01 wrote:
Sun Aug 19, 2018 11:27 am
eviljin wrote:Someone help. Base game installed fine but update 1.23 returns with error CE-36434-0.
https://youtu.be/wjEaxXKxd9U
Watch it
Merged the 2 packages without Force Scenario 0, I can install but nothing showed up in library, no error.
Used the Force Scenario 0, the merged package only 28GB instead of 70GB+. Any idea?
User avatar
Hugnkiss
Posts: 282
Joined: Thu Apr 12, 2018 1:40 am
Location: Unknown

Re: FINAL FANTASY XV ROYAL PACK PS4 PKG + DLCs

Post by Hugnkiss »

eviljin wrote:
Sat Aug 25, 2018 11:44 pm
Xneal01 wrote:
Sun Aug 19, 2018 11:27 am
eviljin wrote:Someone help. Base game installed fine but update 1.23 returns with error CE-36434-0.
https://youtu.be/wjEaxXKxd9U
Watch it
Merged the 2 packages without Force Scenario 0, I can install but nothing showed up in library, no error.
Used the Force Scenario 0, the merged package only 28GB instead of 70GB+. Any idea?
It sounds like, and I am taking a wild guess but it could be a bad wrap for the DLC. I know that sometimes if there is a error in the wrap it can cause a issue. The only way to fix it would be to unwrap the dlc and rewrap witha new wrap. But that is a very long time consumeing process.
Image
Post Reply